• Over mij

    Meer weten over mij en over The Cosy Concept?
    Lees dan snel verder!

  • Over mij

    Meer weten over mij en over The Cosy Concept?
    Lees dan snel verder!

Hoe het allemaal begon

In 2019 ben ik, Margriet Abma, begonnen met ondernemen. Het idee van The Cosy Concept is ontstaan doordat ik iets miste in de huidige markt met woninginrichting aanbieders.  VTwonen is een van mijn lievelingsprogramma’s, maar ik kan als student die artikelen vaak niet betalen. Er zijn genoeg leuke aanbieders, maar om alles samen te voegen is soms lastig. Daarom is The Cosy Concept een woninginspiratie website waarbij er doorgelinkt wordt naar producten uit de eigen webshop en de huidige aanbieders in de markt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Margriet Abma en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment doe ik de Pre-Master Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen. Mijn interesse ligt voornamelijk bij online marketing en het ondernemen zelf.

Verder ben ik een échte Friezin die in Groningen is gaan wonen voor de studie. Voor mijn eerste studentenkamer had ik al een heel interieur plan gemaakt, maar daar ben ik snel weer uit getrokken. Ik woon nu in een nieuwbouw appartement waar ik helemaal los kon gaan qua interieur. Je zal dan ook vaak foto’s voorbij zien komen op de website en social media kanalen van mijn eigen appartement.

Waar staat The Cosy Concept voor?

Aan het begin gaf ik al aan dat ik enorm fan ben van VTwonen, maar ik als student de items die worden getoond niet kan betalen. Er zijn leuke alternatieven op de markt, maar het is vaak lastig om alles te samen te voegen tot een geheel. The Cosy Concept combineert alles voor jou, zodat jij dit niet meer hoeft te doen.

Op de inspiratiepagina zie je foto’s staan met buttons op de producten. De buttons linken naar producten die te vinden zijn in de webshop van The Cosy Concept, maar ook producten van andere aanbieders.

The Cosy Concept heeft Gratis Verzending vanaf €29,99 Betaalbare producten De leukste woninginspiratie